Workshop Pluktuin

Kosten: 40 euro
Locatie: Barneveld
Aantal personen: 4-10
Duur: 2,5 uur
Inclusief: Materiaal, eten en drinken
Wat neem je mee naar huis: Een hele berg ideeën, korenschoof gebonden boeket

Hoe leuk is dat: je eigen korenschoof boeket van tuinbloemen maken tijdens een workshop ‘Pluktuin’. Wanneer je goed om je heen kijkt is er zoveel te vinden wat je kan gebruiken voor een bloemstuk. En het is veel beter voor de natuur! Meer weten over de impact van gekweekte bloemen op het milieu; lees verder bij Milieu Centraal.

Wanneer je dus een duurzaam alternatief zoekt is deze workshop een goed begin! Graag leg ik uit wat je kan plukken uit je eigen tuin. Daarbij hoef je echt geen grote tuin te hebben en is het ook mogelijk om van vaste planten te snijden. Kom gezellig met een groep vrienden je eigen korenschoof boeket van tuinbloemen maken tijdens deze workshop en doe ideeën op voor je eigen tuin. Ook plan ik regelmatig een workshop waar je je individueel voor op kunt geven. Deze workshop kan alleen overdag plaatsvinden in de maanden april tm oktober.

Inhoud van de workshop

De workshop ‘Plukbare tuin’ kost €40,- per persoon. Daarin probeer ik je te inspireren voor het aanleggen van je eigen pluktuin (dat kan ook met vaste planten zijn!) Welke planten zijn geschikt en wat kun je daar dan van maken? We maken een rondje door de tuin en tot slot schik je je eigen korenschoof boeket van tuinbloemen.

workshop pluktuin

Deze workshop ‘Plukbare tuin’ wordt in 2020 op de volgende momenten gegeven (plek voor 4-10 personen):

  • zaterdag 20 juni 10.30-13.00
workshop pluktuin

Wanneer je je als groep wilt opgeven, ontvang ik graag even een persoonlijk bericht. Wil je extra hulp of inspiratie opdoen? Snuffel dan rond op de website of kom een workshop doen! Stuur voor verdere details over het opgeven voor deze workshop even een berichtje naar info@plukbloem.nl

Geef een reactie