#plukbloem

Yeah! Doe je mee met het verspreiden van het plukvirus? Op Instagram deel ik wekelijks het mooiste bloemwerk gemaakt met bloemen uit eigen tuin.

Zelf post ik op Instagram vaak onder deze hashtag, maar vanaf nu wordt jouw bericht met deze hashtag ook gewaardeerd! Elke dinsdag, tijdens het plukseizoen, deel ik de leukste, mooiste en orgineelste berichten in de stories. Volg dus plukbloem.nl op Instagram en bekijk wekelijks wat er groeit en bloeit en geschikt is om te plukken! Leuke bijkomstigheid: je eigen account komt zo ook onder de aandacht.

Doe mee en deel op Instagram je mooiste creaties uit eigen tuin met de #plukbloem! Leuk om te zien welke soorten te gebruiken zijn in je bloemwerk. En heerlijk om te werken met de seizoenen. Van kleine lieve boeketjes in het voorjaar, tot bombastische center pieces in het najaar. Doe mee!

Let op: gebruik de #plukbloem zonder emoticons of andere toevoegingen, anders vind ik je post niet!

Let op: gebruik de #plukbloem waar deze voor bedoeld is, plukbloemen dus. Is een bloem niet geschikt om te plukken of heeft de afbeelding een hele andere inhoud? Kies dan een andere hashtag om je afbeelding te promoten.

Let op: wanneer je mij tagt in je bericht (@plukbloem.nl) weet je zeker dat ik je afbeelding zie en maak je dus meer kans dat ik je foto deel.

#plukbloem
Geplukt op 1-3-2020, klein boeketje uit eigen tuin.

Geef een reactie