Over plukbloem.nl

Er is niets mooier dan een bosje bloemen uit eigen tuin op de keukentafel! Graag geef ik inspiratie voor het plukken uit eigen tuin. Om dit te realiseren heb ik de laatste jaren allerlei vaste planten aan mijn tuin toegevoegd, waar je van kunt snijden voor op de vaas. Daarnaast heb ik sinds 2019 mijn plukdak in gebruik, waar ik een- en tweejarigen kweek. Met de vers geplukte bloemen, zaaddozen, bladeren, takken en grassen maak ik creaties om weg te geven of om zelf van te genieten. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk spullen her te gebruiken of tweedehands aan te schaffen. Laat je inspireren!

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven? Maximaal 4x per jaar verstuur ik een nieuwsbrief met inspiratie voor het plukken uit eigen tuin. Onderaan op de pagina kun je jezelf hiervoor aanmelden. Je mag natuurlijk ook een bericht sturen via het formulier onderaan dit artikel.

Ook wanneer je tips of feedback hebt, hoor ik het graag! Leuke ideeën om samen te werken? Geef het door! Alle teksten en foto’s maak ik zelf. Mocht je deze willen gebruiken, neem dan even contact op.

Willine

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *